Fotografen bezoeken kasteel Twickel

In het Zoutmuseum is nog steeds de prachtige expositie "Zout gezien door de lens van de creatieve fotograaf" te zien. 12 foto's waren door een deskundige jury als meest creatief beoordeeld en zaterdag 15 juni was de prijsuitreiking. De winnaars, creatieve fotografen uit heel Nederland, werden op een dagje Delden getrakteerd. En daar hoorde behalve een ontvangst in het Zoutmuseum natuurlijk ook een bezoek aan kasteel Twickel en de tuinen van Twickel bij. De prijs viel bij de gasten zeer in de smaak!

twickel 2

Ontdek Delden met een korreltje zout.

Dit is de naam van een uniek arrangement waarin u in een gezellige middag de prachtige, authentieke stad Delden ontdekt.  U bezoekt het Zoutmuseum, waar een van de gidsen u alles vertelt over de vondst van Zout op het landgoed Twickel en hoe die ontdekking aan de oorsprong van een complete industrietak in Twente stond. U gaat lunchen bij het authentieke familierestaurant de Sevenster in het centrum van Delden. Vandaar maakt u een stadswandeling door het authentieke Delden. Hoe een middeleeuwse stad zich kon ontwikkelen naast en vooral dankzij het naburige kasteel Twickel. Daarnaast kunt u nog heerlijk rondwandelen en een bezoek brengen aan diverse boetiekjes en sfeervolle horecagelegenheden.

korreltje zout flyer v1.2 pag 1korreltje zout flyer v1.2 pag 2

Dat alles voor slechts € 19,50 per persoon.

Voor groepen vanaf 10 personen.

Boeken bij VVV Delden

of bel 074 376 6363