Publieksprijs foto expositie

Maar leifst 1400 bezoekers van het Zoutmuseum hebben de afgelopen maanden hun keuze gemaakt voor de in hun ogen beste foto van de fotoexpositie: Zout gezien door de lens van de creatieve fotograaf.  Het was dan ook een bhoorlijke klus om alle uitgebrachte stemmen te tellen.

En uiteindelijk bleek deze foto van Paul Gerritsen met 93 stemmen de winnaar van de bezoekers van het Zoutmuseum. Paul van harte gefeliciteerd! De foto zal een permanent plekje in het Zoutmuseum krijgen.

Plaats nr 1 Pauli Gerritsen

Plaats nr 2 Yvonne Nijland b

Plaats nr 3 Ana Jalvink b

Plaats nr 4 Pauli Gerritsen

Plaats nr 5 Yvonne Nijland c

Plaats nr 6 Herman Hollak b

Plaats nr 7 Frits van Dijk

Plaats nr 8 Wil Velthuis c

Plaats nr 9 Harm Suurd

Plaats nr 10 Nico van Rooien b

Fotografen bezoeken kasteel Twickel

In het Zoutmuseum is nog steeds de prachtige expositie "Zout gezien door de lens van de creatieve fotograaf" te zien. 12 foto's waren door een deskundige jury als meest creatief beoordeeld en zaterdag 15 juni was de prijsuitreiking. De winnaars, creatieve fotografen uit heel Nederland, werden op een dagje Delden getrakteerd. En daar hoorde behalve een ontvangst in het Zoutmuseum natuurlijk ook een bezoek aan kasteel Twickel en de tuinen van Twickel bij. De prijs viel bij de gasten zeer in de smaak!

twickel 2

Tarieven 2019